© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Sumuštiniai tiesiog negali nepavykti, nes juos pagaminti ir iškepti labai paprasta. Vienintelis patarimas – netepkite sūrio masės per storai, bet ir labai nenuploninkite. Jei tepsite labai plonai, sūrio bus mažoka, o užtepus per storai – nelabai gerai iškeps viduriukas. Kadangi aš šiuos sumuštinukus esu kepusi ne kartą, jau žinau, kiek sūrio masės užtepti, o jei jūs tokių nesate gaminę, tuomet siūlau išsikepti porą su skirtingu kiekiu sūrio masės, ir pamatysite, kuris jums bus skanesnis.

Gaminimas:

  1. Nulupame svogūną, susmulkiname.
  2. Kiaušinius išplakame su pipirais.
  3. Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
  4. Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
  5. Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai paruduoja, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus.

Skanaus!

Pastaba. Sumuštiniams kepti reikėtų naudoti tefloninę keptuvę, kad bekepant nepriliptų sūris.

Pasiilgusiems tikros pusryčių klasikos: kepti sūrio sumuštiniai
© Recepto autorė
Mėgautis per: Pusryčiai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai