Pasakiškas grybų troškinys

Grybų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išspauskite citrinos sultis ant nuvalytų ir nuplautų grybų.

Smulkiai supjaustykite svogūnus, išspauskite česnakus ir dėkite kepti į keptuvę su šlakeliu įkaitinto alyvuogių aliejaus.

Kai svogūnai pradės gražiai geltonuoti suberkite pankolių sėklas, kalendrų sėklas, įdėkite lauro lapus, pomidorų pastą, įpilkite vyno, suberkite aitriąją papriką, druską ir cukrų.

Virkite apie 5 minutes.

Suberkite supjaustytus grybus ir pjaustytus pomidorus be žievelių.

Troškinkite uždengus dangtį ir vis pamaišant dar 10 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Grybai
0,5 vnt. Citrinos
4 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Kalendros grūdeliai
žiupsnelis Pankolio sėklos
3 vnt. Lauro lapai
žiupsnelis Aitriosios paprikos milteliai
0,5 šaukštelis Cukrus
2 žiupsnelis Druska
1 šaukštas Pomidorų pasta
175 ml Baltas sausas vynas
4 vnt. Pomidorai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :