Grybų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išspauskite citrinos sultis ant nuvalytų ir nuplautų grybų.

Smulkiai supjaustykite svogūnus, išspauskite česnakus ir dėkite kepti į keptuvę su šlakeliu įkaitinto alyvuogių aliejaus.

Kai svogūnai pradės gražiai geltonuoti suberkite pankolių sėklas, kalendrų sėklas, įdėkite lauro lapus, pomidorų pastą, įpilkite vyno, suberkite aitriąją papriką, druską ir cukrų.

Virkite apie 5 minutes.

Suberkite supjaustytus grybus ir pjaustytus pomidorus be žievelių.

Troškinkite uždengus dangtį ir vis pamaišant dar 10 minučių.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai