Zrazai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.3636 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas.

Pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su kiaušiniais.

Mėsos faršą sumaišykite su maltais džiūvėsiais, pienu, kiaušiniais ir prieskoniais.

Lipdykite įprastus kotletus, į vidurį įdėkite įdaro.

Kotletus apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Per sietelį pertrinkite konservuotus pomidorus. Įspauskite česnako, įpilkite sultinio.

Kotletus sudėkite į kepimo indą ir apliekite padažu. Uždenkite dangčiu ar kepimo folija.

Dėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir troškinkite apie 20 minučių.

Patiekite su bulvių koše.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai