Traškūs vištienos piršteliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite nestorais ilgais pagaliukais.

Apibarstykite druska, pipirais, rūkytos paprikos milteliais.

Sumaišykite medų su garstyčiomis ir išmaišykite su vištienos gabaliukais, taip, kad kiekvienas pasidengtų.

Uždenkite plėvele ir pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.

Marinatą pirštais nubraukite nuo kiekvieno gabaliuko. Gabaliukus apvoliokite kiaušinio plakinyje ir sutrintuose kukurūzų dribsniuose.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių - kol gražiai apskrus.

Padažui nupilkite konservuotų persikų skystį. Jį pagardinkite aitriosios paprikos padažu pagal skonį.

Traškius pirštelius patiekite kartu su padažu.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai