Pyragai su kriaušėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.1538 26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Suberkite į puodą, užberkite cukrumi, cinamonu, razinomis ir maišant virkite ant mažos ugnies apie 6-8 minutes.

Suberkite kapotus migdolus ir palikite atvėsti.

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir gerai išminkykite.

Trečdalį tešlos atskirkite ir atidėkite į šoną.

Kepimo skardą aukštais kraštais ištieskite kepimo popieriumi ir sukrėskite didesnį gabalą tešlos. Išlyginkite.

Supilkite apvirtas kriaušes ir ir išlyginkite.

Mažesnį tešlos gabalėlį sutrupinkite ant pyrago viršaus.

Kepkite 40 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Pyragui leiskite atvėsti ir tik tuomet pjaustykite.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai