Avižinių dribsnių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avižinius dribsnius sutrinkite iki rupių miltų.

Migdolams nulupkite žieveles ir sumalkite iki rupių miltų.

Džiovintus bananus sumalkite iki rupių miltų.

Dribsnius sumaišykite su migdolais, razinomis ir džiovintais bananais.

Sviestą išlydykite ir užpilkite ant avižų masės.

Gerai išmaišykite ir sukrėskite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi, kad būtų lengviau išimti, išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai