Maskarponės pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su kondensuotu pienu iki vientisos tyrės.

Sausainiu mase išklokite pyrago formą (geriausiai tiktų apvali, su nuimamais kraštais). Prieš tai formos dugną ištieskite iškirptu kepimo popieriumi.

Maskarponės sūrį išsukite su apelsinų sultimis (geriausiai tinka rūgščių apelsinų, šviežiai išspaustos).

Šokoladą ištirpinkite ir jau atvėsusį, bet dar skystą, supilkite į maskarponę ir išsukite.

Maskarponės masę sudėkite ant sausainių masės pagrindo.

Pyragą dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent porą valandų.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai