Pasakiškai skanus desertas: keptas moliūgas su medumi

 (5)
Keptas moliūgas su medumi
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą supjaustykite gana plonomis riekelėmis.

Skystą medų sumaišykite su ištirpintu sviestu ir prieskoniais.

Mišiniu gausiai aptepkite moliūgo riekeles iš visų pusių.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintos orkaitės apie 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Moliūgai
3 šaukštas Medus
3 šaukštas Sviestas
žiupsnelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :