Nekeptas rikotos tortas su trešnėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išimkite trešnių kauliukus, užpilkite cukrumi ir išmaišykite. Palikite pastovėti.

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su išlydytu sviestu. Sausainių mase išklokite pyrago formos, su nuimamais kraštais, dugną ir kraštus.

Rikotą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir grietinėle.

Rikotos masę sudėkite ant sausainių pagrindo.

Užpilkite trešnes ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai