Vištienos ir pievagrybių salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.2857 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite pipirais, druska ir kepkite svieste, kol gražiai apskrus.

Iškeptą vištieną atidėkite į šoną.

Pievagrybius nuplaukite, perpjaukite pusiau ir apkepkite ant didelės ugnies svieste su išspaustu česnaku 3 minutes. atidėkite į šoną, kad atvėstų.

Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais,

Salotų lapus suplėšykite, avokadą smulkiai supjaustykite.

Viską sumaišykite, apibarstykite sezamų sėklomis ir pagardinkite alyvuogių aliejumi ir balzamiko padažu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai