Burokėlių, morkų ir obuolių salotos
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.7000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėliai išverdami arba iškepami folijoje.

Džiovintos slyvos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išmirkti (20-30 min).

Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.

Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai