Prancūziška svogūnų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus ir porus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Išmaišykite, uždenkite ir kepkite vis pamaišant apie 20 minučių.

Įspauskite česnako, įberkite muskato ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies, kol svogūnai gražiai paruduos.

Įberkite miltų, druskos, pipirų ir maišant kepkite dar kelias minutes.

Supilkite svogūnus į puodą, užpilkite vištienos sultinio ir virkite apie 10 minučių.

Supilstykite į molinius dubenėlius, ant viršaus uždėkite po skrudintą batono riekę ir gausiai apiberkite parmezano sūriu.

Kiškite į iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-8 minutes.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai