Paryžietiški blyneliai su braškėmis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Suplakite pieną ir kiaušinius. Nuolat maišydami po truputį suberkite miltus ir 1 šaukštą cukraus. Tešlą palaikykite 30 min. Tada įkaitusiame svieste iškepkite 8 blynelius.

Braškes perpjaukite per pusę ir sudėkite ant blynelių. Blynelius perlenkite pusiau ir sudėkite į kepimo formą.

Kiaušinių baltymus išplakite su likusiu cukrumi, sukrėskite į konditerinį maišelį ir užspauskite ant blynelių.

Kepimo formą tuoj pat dėkite į 250 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 2–3 min. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite braškėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 ml Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
130 g Miltai
100 g Cukrus
500 g Braškės
3 vnt. Kiaušinių baltymai
2 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 2
Sudėtingumas :