Panna cotta su vyšniomis ir rausvaisiais pipirais

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į puodą supilkite grietinėlę, 75 ml pieno, cukraus, vanilinį cukrų ir smulkintus rausvuosius pipirus. Maišykite ant nedidelės ugnies, kol padažas išsilydys.

Tada nuimkite nuo ugnies ir palikite pastovėti apie 10 min. Likusį pieną mažame inde sumaišykite su želatina ir palikite pastovėti apie 10 min.

Vėliau grietinėlės padažą užvirkite, supilkite į jį želatiną ir maišykite, kol ištirps. Palikite pastovėti dar 5 min. ir vėliau perpilkite per sietelį į puodelį.

Gautą masę išdalinkite į 6 formeles, pateptas aliejumi, ir palikite pastovėti šaldytuve apie 6 val.

Norėdami paruošti uogų padažą, sumaišykite jas su cukrumi ir pipirais pagal skonį (uogas galite sumaigyti kita šaukšto puse). Po to palaikykite apie valandą, kol iš jų pasidarys sirupas. Patiekite panna cotta su vyšniomis.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 6
Sudėtingumas :