Pankolių salotos su žolelėmis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
5min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pankolių salotos su žolelėmis
4 porcijos
Produktai: 2 pankoliai, 1 sauja svogūnų laiškų, 12 šakelių daržinio builio, 12 peletrūno šakelių, 24 baziliko lapeliai, 12 mėtos lapelių, po 4 krapų ir kalendros šakeles, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 šaukštas vyno acto, druskos, juodųjų maltų pipirų.
Kaip gaminti:
1. Pankolius nulupkite, supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite tarka. Sudėkite į dubenį, užpilkite vandeniu, įmeskite kelis kubelius ledo. Tegu pastovi 15 min.
2. Nuo žolelių nupešiokite lapelius. Svogūnų laiškus supjaustykite 5 cm ilgio gabalėliais.
3. Pankolius nukoškite, nusausinkite. Sudėkite į salotinę, suberkite žoleles.
4. Alyvuogių aliejų išplakite su actu, įberkite druskos, pipirų. Šiuo padažu apliekite salotas, išmaišykite ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Pankoliai
5 šakelė Svogūnų laiškai
12 šakelė Builiai
12 šakelė Paletrūnai
24 vnt. Bazilikų lapeliai
12 vnt. Mėtų lapeliai
4 šakelė Krapai
4 šakelė Kalendros
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštas Baltojo vyno actas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :