© J.Mižutavičiūtės nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti.

Į puodą supilkite pieną, grietinėlę, įdėkite vanilės ankštį ir suberkite sukrų arba medų. Užvirkite ir nukelkite nuo ugnies.

Įdėkite išbrinkusią želatiną ir gerai išplakite iki kreminės masės. Supilkite į indelius ir padėkite šaltai.

Iš vynuogių išspauskite sultis ir sušaldykite. Paskui sutrinkite šakute ir patiekite su sustingusia panakota bei šviežiomis braškėmis.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Recepto kilmė: Italijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai