© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves, morką ir žiedinius kopūstus išvirkite.

Sugrūskite, pagardinkite druska, įdėkite sviesto, užpilkite avižų pieno ir dar kartą gerai sutrinkite.

Keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus ir pinijų sėklas. Įdėkite pesto padažo, išmaišykite ir pagardinkite košę.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai