Balta mišrainė su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais.

Atvėsinkite ir sumaišykite su kiaušiniais, nusunktais konservuotais žirneliais ir smulkiai pjaustytomis virtomis morkomis.

Viską sumaišykite su majonezu.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai