© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 2400min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išdarinėtas plekšnes pasūdykite ir sudėkite į kepimo indą.

Padažui miltus pakepinkite su sviestu, sudėkite susmulkintus petražolių lapelius. Atskieskite karštu vandeniu (padažas turi būti grietinės tirštumo), įpilkite citrinos sulčių, pagardinkite druska ir pipirais.

Plekšnę užpilkite padažu ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug pusvalandį.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai