Padaže kepta plekšnė

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
2400min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išdarinėtas plekšnes pasūdykite ir sudėkite į kepimo indą.

Padažui miltus pakepinkite su sviestu, sudėkite susmulkintus petražolių lapelius. Atskieskite karštu vandeniu (padažas turi būti grietinės tirštumo), įpilkite citrinos sulčių, pagardinkite druska ir pipirais.

Plekšnę užpilkite padažu ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug pusvalandį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Plekšnės
100 g Sviestas
2 šaukštas Miltai
sauja Petražolės
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
2 šaukštas Citrinų sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :