Orkaitėje kepti česnakiniai pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.6667 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.

Pabarstykite druska, pipirais, paprikų milteliais ir čiobreliais.

Išmaišykite.

Užbarstykite maltų džiūvėsių, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir išmaišykite.

Suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, tolygiai paskleiskite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai