Orkaitėje kepti česnakiniai pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.

Pabarstykite druska, pipirais, paprikų milteliais ir čiobreliais.

Išmaišykite.

Užbarstykite maltų džiūvėsių, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir išmaišykite.

Suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, tolygiai paskleiskite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai