Orkaitėje kepti česnakiniai pievagrybiai

 (3)
Orkaitėje kepti česnakiniai pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.6667 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.

Pabarstykite druska, pipirais, paprikų milteliais ir čiobreliais.

Išmaišykite.

Užbarstykite maltų džiūvėsių, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir išmaišykite.

Suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, tolygiai paskleiskite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Pievagrybiai
1 šaukštas Aliejus
1 šaukštas Sviestas
1 šaukštelis Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Rūkytų paprikų milteliai
1 šaukštelis Čiobreliai
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
2 šaukštas Kietasis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :