Orkaitėje kepti bulvių papločiai su sūriu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Šveicarijos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplaukite bulves, sudėkite į puodą, apiberkite druska. Užpilkite verdančiu vandeniu, kad vos apsemtų bulves ir virkite 8 min. paskui nukoškite bulves ir palikite atvėsti.

Išpjaukite kopūstų kotelius, lapus supjaustykite plonais šiaudeliais. Suberkite juos į verdantį vandenį, 2 min. pavirkite, paskui nukoškite.

Kai bulvės atvės, nulupkite, tada sutarkuokite stambia tarka. Užberkite druskos, šviežiai maltų pipirų, sudėkite tarkuotą sūrį, kopūstus, dviem šakutėmis išmaišykite.

Suformuokite iš tešlos kelis 7,5 cm skersmens, 1 cm storio papločius. Jei norite, galite juos pasiruošti iš anksto, šaldytuve jie gali pabūti iki 6 val.

Apibarstykite papločius miltais. Išlydykite sviestą su aliejumi, aptepkite šiuo mišiniu papločius ir sudėkite į kepimo skardą.

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepkite papločius 15 min., paskui apverskite ir kepkite dar 10 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Bulvės
75 g Baltagūžiai kopūstai
50 g Čederio sūris brandintas
1 šaukštas Miltai
25 g Sviestas
1 šaukštelis Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :