ORIGINALU: moliūgų vyniotinis su maskarpone

Originalus desertas su Mascarponės sūriu.
Vyniotinis
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutarkuokite moliūgą burokine trintuve.

Sumaišykite cukrų su miltais, kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Kiaušinius išplakite, tada supilkite į moliūgo masę, gerai išmaišykite.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Išpilkite tešlą į sviestiniu popieriumi išklotą ir sviestu išteptą kepimo formą. Kepkite 15 min.

Iškelkite skardą iš orkaitės, palikite atvėsti 15 min. Tuomet padėkite kepinį ant cukraus pudra apibarstyto virtuvinio rankšluosčio, palikite dešimčiai minučių. Tuomet suvyniokite juo kepinį.

Kol kepinys vės, pasigaminkite įdarą. Tegu sviestas atšyla iki kambario temperatūros. Peiliu susmulkinkite riešutus. Lėkštėje išmaišykite grietinėlės sūrį, sviestą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Trintuvu išplakite iki vientisos masės, sumaišykite su riešutais.

Išvyniokite kepinį iš rankšluosčio, tolygiai ištepkite jo paviršių įdaru. Vėl susukite į ritinį. Ritinio galus apipjaustykite aštriu peiliu. Galite apibarstyti paviršių cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
150 g Moliūgai
0,75 stiklinė Miltai
0,75 stiklinė Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Kepimo milteliai
1 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštas Cukraus pudra
žiupsnelis Druska
Įdarui:
250 g Maskarponės sūris
0,75 stiklinė Cukraus pudra
2 šaukštas Sviestas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 stiklinė Žemės riešutai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :