Omleto vyniotinis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ryžius išvirkite.

Kiaušinius išplakite su druska, įpilkite vandens ir gerai išmaišykite.

Keptuvę įkaitinkite su 1 šaukštu sviesto, supilkite išplaktus kiaušinius, iškepkite iš abiejų pusių ir padėkite į lėkštę.

Įdarui sumaišykite stiklinę virtų ryžių, nuplautų, nusausintų razinų ir 2 šaukštus ištirpinto sviesto. Įdarą dėkite ant omleto, išlyginkite ir susukite. Padėkite valandai šaltai.

Prieš patiekiant omleto viršų pabarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Vanduo
1/4 šaukštelis Druska
3 šaukštas Sviestas
1/2 stiklinė Razinos
1 stiklinė Ryžiai
1 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 1
Sudėtingumas :