Omletas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite lygiomis dalimis natūralų jogurtą ir lydytą sūrelį, įberkite džiovintų mėtų, druskos ir palaikykite masę 10 – 15 min. šaldytuve.

Išplakite kiaušinius su natūraliu jogurtu (1 kiaušiniui – šaukštas jogurto), druska ir pipirais.

Svieste greitai apkepkite šaldytus žaliuosius žirnelius su smulkintu česnaku ir mėtomis, supilkite kiaušinių masę ir įprastai kepkite omletą.

Nukelkite keptuvę nuo viryklės, ant vienos omleto pusės uždėkite pagamintą jogurto ir sūrio masę su mėtomis, tada kitą pusę omleto užlenkite ir patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai