© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Paskui plakant berkite miltus, pilkite po truputį vandenį, pabaigoje sudėkite skiltelėmis supjaustytus nuluptus obuolius.

Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą, pilkite ketvirtdadalį tešlos ir kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.

Taip iškepkite visus omleto blynus. Iškeptus apibarstykite cukraus pudra ir cinamonu. Patiekite prie kavos arba arbatos.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai