Olandiškos spurgos su obuoliais ir razinomis

Spurgos su obuoliais ir razinomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Olandijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį suberkite miltus, sausas mieles, cinamoną, cukraus pudrą ir gerai išmaišykite.

Pamažu pilkite šiltą vandenį ir nuolat maišykite. Gerai išmaišius dubenį uždenkite drėgnu rankšluosčiu ir palikite valandai, kol tešlos padvigubės.

Į tešlą įmaišykite druską, razinas, citrinų sultis, mažais gabalėliais pjaustytus obuolius ir džiovintas spanguoles. Vėl palikite 15 minučių.

Nedidelį puodą iki pusės pripildykite augalinio aliejaus ir įkaitinkite iki 180 laipsnių Celsijaus.

Tešlą kabinkite šaukštu ir atsargiai kiškite į verdantį aliejų. spurgas kepkite apie 4 ar 5 minutes kol gražiai apskrus.

Iškepusias spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio. Apibarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Miltai
1 šaukštas Sausos mielės
1 šaukštelis Cinamonas
25 g Cukraus pudra
500 ml Šiltas vanduo
1 šaukštelis Druska
0,5 vnt. Citrinų sultys
1 vnt. Obuoliai
100 g Razinos
100 g Džiovintos spanguolės
Porcijos: 8
Sudėtingumas :