© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles.

Stiklinę miltų sumaišykite su miltais, įminkykite ir cukrų, cinamoną, kiaušinius bei ištirpintas mieles. Išminkykite tešlą ir palikite 30 – 60 min. pakilti.

Padalinkite tešlą į 12 rutuliukų. Iškepkite vaflinėje 12 vafliukų. Kiekvieną vafliuką perpjaukite išilgai perpus.

Pasigaminkite pertepimą. Sudėkite į puodą sviestą, cinamoną, kukurūzų sirupą, užkaiskite ant viryklės, išmaišykite, tada suberkite į rupius miltus susmulkintus riešutus.

Pertepkite šia mase vaflių puseles ir sulipdykite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Recepto kilmė: Olandijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai