Olandiški imbieriniai sausainiai

Tradiciškai šie imbieriniai sausainukai patiekiami su kakava.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Olandijos virtuvė
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dideliame dubenyje persijokite 2 stiklines miltų. Įberkite 2/3 stiklinės rudojo cukraus. Taip pat suberkite prieskonių mišinį ir druską. Išmaišykite. Supilkite ištirpintą sviestą ir 4 šaukštelius pieno. Užminkykite tešlą. Jei ji per kieta, įpilkite daugiau pieno, kol tešla taps elastinga.

Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus ir šiek tiek juos suplokite. Kepkite iki 160 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje 15–20 min.

Sausainiai skanūs ir taip, tačiau galima juos apipilti ištirpintu šokoladu ir palaukti, kol šokoladas sustings.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Miltai
2,5 šaukštelis Kepimo milteliai
1,5 šaukštas Prieskoniai meduoliams
žiupsnelis druska
2/3 stiklinė Rudasis cukrus
100 g Sviestas
4 šaukštelis Pienas
Sudėtingumas :