Obuolių uogienė su imbierais
© “Dansukker”
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Obuolius nulupkite, pašalinkite kotelius ir sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais.

Paruoštus obuolius, imbierus, vandenį, citrinos sultis, žievelę ir cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir viską dėkite virti ant mažos ugnies apie 30 min. Nuolat maišykite.

Baigę nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas.

Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai