Obuolių sultyse marinuoti burokėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Burokėlius išvirkite sūdytame vandenyje (virkite apie 50 minučių). Nusunkite, užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite kol atvės.

Nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Į paruoštus stiklainius sudėkite burokėlius (nesuspauskite, tegul būna su tarpais), į kiekvieną stiklainį įdėkite po lauro lapą, porą gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų.

Obuolių sultis pakaitinkite su cinamonu iki virimo, bet neužvirkite.

Obuolių sultimis užpilkite burokėlius, sandariai uždarykite ir apverskite (taip laikykite kol atvės).

Paruošimo būdas: Marinuoti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai