Obuolių štrudelis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolius sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su razinomis, cinamonu, ruduoju cukrumi ir cukraus pudra.

Vieną filo tešlos lakštą aptepkite sviestu.

Obuolių masę sudėkite ties vienu kraštu ir suvyniokite. Kraštus užspauskite.

Sviestu aptepkite dar vieną filo tešlos lakštą ir į jį suvyniokite jau paruoštą štrudelio vyniotinį. Užspauskite kraštus.

Kepkite apie 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai