Obuolių ROŽĖS - paprasta ir pasakiškai skanu

Šiam gražiam desertui pasirinkite didesnius obuolius.
Obuolių roželės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
4.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atitirpinkite šaldytą tešlą. Lakštus atskirkite ir supjaustykite ilgomis 2 cm storio juostomis.

Obuolius nuplaukite ir perpjaukite į 4 dalis. Išpjaukite sėklalizdžius.

Supjaustykite kuo plonesnėmis riekelėmis. Nuplikykite verdančiu vandeniu (karštame vandenyje palaikykite porą minučių), kad suminkštėtų ir gerai nuvarvinkite.

Apiberkite gana gausiai cukrumi ir atsargiai išmaišykite.

Ant juostelių dėkite viena šalia kitos obuolių riekeles taip, kad apvali pusė (su odele) liktų kyšoti.

Suvyniokite juostelę ir užspauskite tešlos galiuką.

Sudėkite visas paruoštas „roželes“ ant kepimo popieriumi padengtos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Ištraukus gausiai apiberkite cukraus pudra ir palikite atvėsti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

0,5 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
4 vnt. Obuoliai
4 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 6
Sudėtingumas :