OBUOLIŲ PYRAGAS, kuris niekada nenusibosta

 (2)
Obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius gerai išsukite su cukrumi.

Supilkite aliejų, išsukite.

Sviestą ištirpinkite, supilkite ir gerai išsukite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir muskatu. Maišant suberkite į tešlą. Gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą sviestu.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Obuolius tolygiai užberkite ant tešlos, atsargiai išlyginkite ir delnu spustelkite žemyn.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Obuoliai
100 ml Sviestas
70 ml Aliejus
2 vnt. Kiaušiniai
130 g Cukrus
200 g Miltai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
1 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštelis Kepimo milteliai
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštas Cukrus (obuoliams)
Porcijos: 8
Sudėtingumas :