Tobulai skanus obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
3.2000 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Suberkite į puodą, užberkite cukrumi, cinamonu ir maišant virkite ant mažos ugnies apie 6-8 minutes. Suberkite kapotus migdolus ir palikite atvėsti.

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir gerai išminkykite.

Trečdalį tešlos atskirkite ir atidėkite į šoną.

Kepimo skardą aukštais kraštais ištieskite kepimo popieriumi ir sukrėskite didesnį gabalą tešlos. Išlyginkite.

Supilkite apvirtus obuolius ir ir išlyginkite.

Mažesnį tešlos gabalėlį sutrupinkite ant pyrago viršaus.

Kepkite 40 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Pyragui leiskite atvėsti ir tik tuomet pjaustykite.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai