Obuolių pyragas, kuriam neįmanoma atsispirti

 (10)
Tobulai skanus obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
3.2000 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Suberkite į puodą, užberkite cukrumi, cinamonu ir maišant virkite ant mažos ugnies apie 6-8 minutes. Suberkite kapotus migdolus ir palikite atvėsti.

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir gerai išminkykite.

Trečdalį tešlos atskirkite ir atidėkite į šoną.

Kepimo skardą aukštais kraštais ištieskite kepimo popieriumi ir sukrėskite didesnį gabalą tešlos. Išlyginkite.

Supilkite apvirtus obuolius ir ir išlyginkite.

Mažesnį tešlos gabalėlį sutrupinkite ant pyrago viršaus.

Kepkite 40 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Pyragui leiskite atvėsti ir tik tuomet pjaustykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
300 g Miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
100 g Cukrus
1 pakelis Vanilinis cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
150 g Sviestas
1 šaukštas Pienas
Įdarui
1,5 kg Obuoliai
75 g Cukrus
200 g Migdolai
1 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :