Obuolių padažas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolį nulupti, supjaustyti, užpilti vynu, suberti cukrų ir virti uždengus kol suminkštės.

Paskui pertrinti per tinklelį ir ataušinti. Į majonezą sudėti obuolių košę, krienus ir išmaišyti.

Padažas patiekiamas prie šaltų mėsos patiekalų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Obuoliai
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Krienai
300 g Majonezas
50 ml Baltojo vyno actas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :