© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolį nulupti, supjaustyti, užpilti vynu, suberti cukrų ir virti uždengus kol suminkštės.

Paskui pertrinti per tinklelį ir ataušinti. Į majonezą sudėti obuolių košę, krienus ir išmaišyti.

Padažas patiekiamas prie šaltų mėsos patiekalų.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai