Obuolių ir kriaušių pyragas

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
2.6786 28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir žiupsniu druskos.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios, šviesios masės. Supilkite ištirpintą atvėsusį sviestą, išmaišykite. Suberkite miltus, supilkite pieną ir gerai viską išmaišykite iki vientisos masės.

Obuolius ir kriaušes nulupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Sudėkite į tešlą ir išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sukrėskite tešlą, paviršių išlyginkite ir apibarstykite migdolų plokštelėmis.

Kepkite 180°C karštumo orkaitėje 35-40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

70 g Miltai
100 ml Pienas
60 g Cukrus
20 g Sviestas
4 vnt. Obuoliai
4 vnt. Kriaušės
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1/2 pakelis Vanilinis cukrus
žiupsnelis Druska
2 žiupsnelis Migdolai (plokštelės)
1 šaukštelis Cukraus pudra
Porcijos: 6
Sudėtingumas :