Obuoliai kepti tešloje

 (3)
Šį desertą pasigaminsite greitai, nes jam naudojama šaldyta sluoksniuota tešla.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tešlą atšildykite ir iškočiokite. Padalinkite į 15 X 15 cm dydžio kvadratus.

Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius. Į tuščią ertmę suberkite razinas, pamaišydami su maltais riešutais

Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio vidurio berkite po šaukštą maltų riešutų ir dėkite po obuolį. Obuolius apibarstykite cukrumi ir cinamonu.

Tešlos kampus suimkite ir viršuje susukite tarsi rišdami skarelę.
Aptepkite tešlą plaktu kiaušiniu ir dėkite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 10 minučių 220 laipsnių temperatūroje, kai tešla pagels, sumažinkite iki 100 laip snių ir kepkite dar 30 minučių.

Iškepusius apibars tykite cukraus pudra ir palikite ataušti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Šaldyta mielinė tešla
4 vnt. Obuoliai
100 g Riešutai (malti)
50 g Razinos
50 g Cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Cukraus pudra
Porcijos: 4
Sudėtingumas :