Šalta ridikėlių sriuba
© Recepto autorius
Įvertinimas:
4.1250 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Dideliame puode sumaišykite kefyrą ir vandenį (tirštumą galima reguliuoti pagal mėgstamą santykį). Ridikėlius, agurkus ir kiaušinius supjaustykite kubeliais, susmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus bei viską dėkite į puodą. Įberkite šiek tiek druskos ir viską gerai išmaišykite. Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Šalta ridikėlių sriuba
Šalta ridikėlių sriuba
© Recepto autorius
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Naujausi recepetai