Nuotaiką keliančios salotos su Džiugu

Autorius: Olga Vitkauskienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padažui garstyčias, medų, smulkiai sukapotą česnaką ir actą išplakame iki vientisos masės. Tada nuolat maišydami plona srovele supilame aliejų, įberiame druskos ir pipirų. Supjaustome salotas, į jas suberiame kukurūzus, keptą atšaldytą vištieną, sumaišome su padažu bei barstome Džiugu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
Salotų lapų mišinys
1 indelis Konservuoti kukurūzai
200 g Vištiena kepta
100 g Džiugo sūris
Padažui:
1 šaukštas Garstyčios
1 šaukštas Baltojo vyno actas
1 šaukštas Medus
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Balzaminis actas
Alyvuogių aliejus
Druska
Juodieji malti pipirai