Nuostabūs vištienos kukuliai, įdaryti sūriu ir pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo ir gerai išminkykite.

Sūrį sutarkuokite.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, pagardinkite pipirais ir druska. Palaukite kol atvės.

Pievagrybius sumaišykite su sūriu.

Imkite pusės kumščio dydžio faršo gabaliuką, suplokite, dėkite įdaro, apgaubkite faršu ir formuokite rutulį.

Apvoliokite miltuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš visų pusių.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai