Nuostabūs karšti sumuštiniai su pievagrybiais

 (1)
Nuostabūs karšti sumuštiniai su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Duoną ciabattą supjaustykite 1,5- 2 cm storio riekelėmis.

Minkštą sviestą sumaišykite su išspaustu česnaku, krienais ir prieskoninėmis žolelėmis. Aptepkite tolygiai riekeles.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite sumaišykite su šaukštu minkšto sviesto ir druska.

Grybų mišinio dėkite ant riekelių.

Paruoštas riekeles sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Iškeptus sumuštinius apibarstykite rozmarinais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Balta duona Ciabatta
2 šaukštas Sviestas
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Krienai
0,5 šaukštelis Provanso žolelės
Pievagrybiams
12 vnt. Pievagrybiai
1 šaukštas Sviestas
2 žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :