Nuostabūs karšti sumuštiniai su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Duoną ciabattą supjaustykite 1,5- 2 cm storio riekelėmis.

Minkštą sviestą sumaišykite su išspaustu česnaku, krienais ir prieskoninėmis žolelėmis. Aptepkite tolygiai riekeles.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite sumaišykite su šaukštu minkšto sviesto ir druska.

Grybų mišinio dėkite ant riekelių.

Paruoštas riekeles sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Iškeptus sumuštinius apibarstykite rozmarinais.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai