Nuostabios mielinės bandelės su varške

 (5)
Nuostabios mielinės bandelės su varške
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
2.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles supilti į pašildytą pieną, suberti dalį cukraus, pamaišyti ir palikti apie 15 minučių, kol pradės „gyventi“.

Supilti dalį miltų, išmaišyti, viršų pabarstyti miltais ir palikti, kol padvigubės.

Trynius sumaišyti su likusiu cukrumi ir su žiupsneliu druskos, supilti į tešlą.

Pilti sviestą, berti dar miltų, gerai išmaišyti šaukštu, kad tešla suliptų į vientisą masę.

Paminkyti, jei trūksta, pridėti miltų, kad tešla neliptų prie rankų.

Tešlą palikti šiltai 1 val. pakilti.

Įdarui pertrinkite varškę, išsukite su ištirpintu sviestu, cukrumi ir aguonomis.

Gabalą tešlos iškočioti.

Užtepkite įdarą.

Susukti, kaip vyniotinį ir supjaustykite 4 cm pločio griežinėliais.

Patepkite kiaušinio tryniu.

Leisti truputį pakilti ( apie 15 min) ir kepti 180C temp. apie 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
600 g Miltai
30 g Mielės
1 stiklinė Cukrus
500 ml Pienas
50 g Sviestas
3 vnt. Kiaušinių tryniai
žiupsnelis Druska
Įdarui
400 g Varškė
100 g Sviestas
4 šaukštas Cukrus
4 šaukštas Aguonos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :