© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Morkas sutarkuokite burokine tarka.
  2. Kiaušinius išplakite su datulių mase ir ištirpintu kokosų aliejumi.
  3. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir berkite į kiaušinių masę. Gerai išmaišykite, pagardinkite druska, cinamonu.
  4. Į tešlą berkite pamirkytas, nusunktas razinas, tarkuotas morkas ir smulkiais gabaliukais sutrupintą šokoladą. Išmaišykite.
  5. Kepimo formą patepkite aliejumi, pilkite tešlą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 45 minutes.

Nuodėmingai skanus drėgnasis morkų pyragas su šokoladu
© lieknosbites.lt
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai