© Laidos kūrėjų nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nostalgiškas Gian Luca Demarco receptas: menkė pomidorų „jūroje“
© Laidos kūrėjų nuotr.
  1. Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais.
  2. Pomidoriukus perpjauti per pusę.
  3. Menkės filė supjaustyti 3 cm pločio juostelėmis ir apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišinyje.
  4. Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, įdėti ančiuvių filė, įjungti kaitrą ir maišant pakepinti, kol ančiuviai sutrupės. Tada sudėti supjaustytus pomidoriukus ir maišant pakepinti 2–3 minutes ant vidutinės kaitros. Sudėti svogūno pusžiedžius ir dar maišant pakepinti 2–3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada sudėti menkės juosteles, išmaišyti ir trumpai pakepinti. Supilti pomidorų tyrę, įberti druskos, jei trūksta, ir persilado prieskonių. Išmaišyti ir patroškinti 2–3 minutes.
  5. Patiekti su mėgstamu garnyru.

Skanaus!

Ali Gadžijevas ir Gian Luca Demarco
Ali Gadžijevas ir Gian Luca Demarco
© Laidos kūrėjų nuotr.
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai