Nicos salotos su rūkyta skumbre

„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.
„Virtuvės mitų griovėjai“: Nicos salotos su rūkyta skumbre
© R.Daskevičiaus nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves ir kiaušinius išverdame.

Garstyčias, grietinę, druską ir pipirus sumaišome dubenyje.

Į dubenį su pagamintu padažu sudedame per pusę pjaustytas virtas bulves su lupenomis ir viską gerai išmaišome. Kai bulvės su padažu jau sumaišytos, galima dėti jas į serviravimui paruoštą lėkštę.

Ant viršaus uždedame per pusę supjaustytus kiaušinius, šparagines pupeles, stambiais gabalais plėšytą skumbrės filė ir įstrižai - smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Užberiame maltų pipirų, druskos ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 šaukštas Grūdėtosios garstyčios
3 šaukštas Grietinė
8 vnt. Mažos bulvės
2 vnt. Kiaušiniai
1 sauja Konservuotos šparaginės pupelės
3 vnt. Svogūnų laiškai
1/2 vnt. Karšto rūkymo skumbrės filė
1 šlakelis Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :