„Virtuvės mitų griovėjai“: Nicos salotos su rūkyta skumbre
© R.Daskevičiaus nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves ir kiaušinius išverdame.

Garstyčias, grietinę, druską ir pipirus sumaišome dubenyje.

Į dubenį su pagamintu padažu sudedame per pusę pjaustytas virtas bulves su lupenomis ir viską gerai išmaišome. Kai bulvės su padažu jau sumaišytos, galima dėti jas į serviravimui paruoštą lėkštę.

Ant viršaus uždedame per pusę supjaustytus kiaušinius, šparagines pupeles, stambiais gabalais plėšytą skumbrės filė ir įstrižai - smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Užberiame maltų pipirų, druskos ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai