Neturintis lygių šokoladinis gardėsis taurėje

 (4)
Šokoladinis gardėsis taurėje
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.1111 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Iškepkite šokoladinį pyragą arba šokoladinį keksą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Pyragui atvėsus, rankomis sutrupinkite pagrindą į nedidelius gabalėlius.

2. Paruoškite pudingą, vadovaudamiesi nurodymais ant pakuotės.

3. Pasiruoškite Mascarpone ir grietinėlės kremą: sūrį, grietinėle išplakite kartu su cukrumi.

4. Sluoksniuokite pyragą taip: sutrupinti pyrago arba kekso gabaliukai, pudingas, vyšnių uogienė, grietinėlė. Laikykitės šio eiliškumo, iki kol nebeliks ingredientų.

5. Gautą tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad grietinėlė, pudingas ir vyšnių kompotas arba sirupas susigertų į papločius.

6. Dekoruokite plakta grietinėle, šokoladinio pyrago glajumi ir uogomis.

7. Iki patiekiant ant stalo, laikykite šaldytuve.

Skanaus!

MALSENA
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą