„Netikras zuikis“ su juoda duona

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulieną suminkykite su sumaltomis duonos riekėmis, plaktu kiaušiniu, krakmolu bei prieskoniais.

Ant aliejumi pateptos skardos suformuokite „zuikį“, aptepkite aliejumi ir pabarstykite kmynais.

Kepkite 220° C temperatūros orkaitėje apie l val. Tinka valgyti ir karštą, ir šaltą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Malta kiauliena
1 vnt. Kiaušiniai
1,5 šaukštas Krakmolas
3 šaukštas Kmynai
pagal skonį Mėsos prieskoniai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Aliejus
100 g Juoda duona
Porcijos: 6
Sudėtingumas :