Nepaprastai skanus morkų pyragas

 (10)
Nepaprastai skanus morkų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
2.3750 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus, druską, cinamoną ir kepimo miltelius.

Morkas sutarkuokite bulvine tarka, ananasus nusukinte ir susmulkinkite, riešutus smulkiai sukapokite.

Kiaušinius išplakite. Supilkite cukrų, aliejų, pasukas ir vanilės ekstraktą. Gerai išplakite.

Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Suerkite morkas, ananus ir gerai išmaišykite.

Suberkite kokosų drožles ir riešutus. Gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą pyrago formą ir kepkite apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Palaukite, kol pyragas atvės ir tik tada išimkite iš formos.

Kol pyragas vėsta, suplakite grietinėlę su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Sumaišykite su maskarponės sūriu.

Atvėsusį pyragą perpjaukite horizontaliai pusiau, pertepkite ir aptepkite su maskarponės kremu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 puodelis Miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 šaukštelis Druska
2 šaukštelis Cinamonas
3 vnt. Kiaušiniai
2 puodelis Cukrus
3/4 puodelis Aliejus
3/4 puodelis Pasukos
2 puodelis Morkos (tarkuotos)
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 puodelis Konservuoti ananasai
1 puodelis Lazdyno riešutai
0,5 puodelis Kokoso drožlės
Pertepimui
5 šaukštas Maskarponės sūris
150 ml Grietinėlė
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštelis Cukraus pudra
Porcijos: 12
Sudėtingumas :