NEPAMIRŠTAMAS SKONIS: kotletai su grybais

Kotletai su grybais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šviežius grybus nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Atvėsusius grybus susmulkinkite ir sumaišykite su faršu.

Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, prieskonių ir gerai išmaišykite.

Iškepkite keptuvėje kaip įprastus kotletus. Atidėkite į šoną.

Keptuvėje apkepkite svogūnus. Kai šie ims geltonuoti suberkite virtus grybus. Kepkite kelias minutes.

Įberkite miltų ir maišant kepkite dar minutę.

Įberkite druskos, pipirų ir įpilkite pieno. Maišant kepkite kol sutirštės.

Kotletus sudėkite į puodą ir užpilkite padažu.

Troškinkite 10 minučių ant mažos ugnies.

Patiekite su virtomis bulvėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Kotletams
2 puodelis Grybai
600 g Kiaulienos ir jautienos faršas
2 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštas Majonezas
Padažui
1 vnt. Svogūnai
2 puodelis Grybai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 šaukštas Miltai
3 puodelis Pienas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :