Nekeptas varškės pyragas su džiovintais vaisiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite iki labai smulkių trupinių.

Džiovintus vaisius ir uogas išmirkykite juodoje arbatoje ir nusunkite. Abrikosus ir slyvas smulkiai supjaustykite.

Varškę ištrinkite iki purumo su minkštu sviestu, cukrumi ir grietinėle.

Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į norimą indą, ištiestą maistine plėvele.

Dėkite į šaldytuvą valandai.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai